Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Єпископ із США Віктор Лімонченко:
«Те, що відбулося у Криму, спонукає нас стати в проломі за Україну»

24.03.2014. На адресу братерства ЦХВЄУ надходять листи від національних об'єднань церков ХВЄ різних країн світу. Старші служителі висловлюють свою цілковиту підтримку Церкві в Україні.

«Від себе особисто та від Пасторського комітету об'єднання СЦ ХВЄП Східного Побережжя Америки США щиро вітаю усіх вас, дорогих для нас і Господа Ісуса Христа, жителів України! – йдеться у листі за підписом американського єпископа Віктора Лімонченка. - В цей дуже складний для України час хочу завірити вас, що ми з вами. Слов'янські церкви Америки, незалежно від мови, на якій проводяться богослужіння, просять і моляться про мир і згоду в Україні».

На переконання єпископа перемога Майдану – це тільки початок у великій справі визволення України від гріхів, зла, корупції, насильства та поневолення.

У листі також йдеться: «Те, що відбулося у зв'язку із вводом російських військ на територію України, в Криму, спонукає нас знову звернутися до Бога «всім серцем своїм, і постом святим, і плачем та риданнями (Йоіля 2:12)».

Як повідомив Віктор Лімонченко, усі слов'янські церква Сходу США об'єдналися в пості і молитві за Україну, та мають намір молитися і стояти в духовному проломі, до повної перемоги добра над злом, що нависло над Україною.

Керівництво нашого братерства, від імені ЦХВЄУ, висловлює сердечну подяку браттям у різних країнах світу за молитовну підтримку і слова надії.